Villa-Match.com is een handelsnaam van SAM-EN B.V. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Nederland en hebben een zeer groot publiek uit de Verenigde Arabische Emiraten, Europa, Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Azië.

Onze klantenkring en doelgroep bestaat vooral uit het hogere segment, die de hoogste kwaliteit van de service en ambiance verwachten.

Villa-Match is een exclusief platform waar geen registratiekosten in rekening worden gebracht, in tegenstelling tot de gevestigde reserveringsbedrijven. Met ons platform brengen wij aanbieden en boeken samen, zodat u zich kan richten op het eenvoudig en gratis plaatsen van uw exclusieve villa of het plannen van uw volgende verblijf. Villa-Match: de perfecte Villa, de perfecte Match!

We geven villa-eigenaren niet alleen een platform om hun exclusieve huizen te tonen, maar wij verzekeren daarnaast ook dat het aanbod zichtbaar is in de zoekresultaten voor miljoenen mensen. Hierdoor wordt de bezettingsgraad in uw villa verhoogd.

Stichting Derdengelden Matchservices

Stichting Derdengelden onderhoudt een aparte bankrekening voor de afhandeling van het geld van de klant, die functioneert als een Payment Service Provider. In dit specifieke geval zal de huurder de benodigde financiële middelen op de rekening storten. Zodra alle formaliteiten zijn afgerond, zullen de gelden op de rekening worden doorgegeven aan de villa eigenaars of agentschappen.

Matchservices heeft geen toegang tot het geld en kan deze middelen niet gebruiken voor andere doeleinden. In het geval van een faillissement zijn de tegoeden bestemd voor de cliënten van Matchservices. Dit zal geen deel uitmaken van het faillissement.

Hoe werkt het?

Wanneer u een online betaling of reservering plaatst bij een aangesloten partij, zal het geld eerst worden gestort op bankrekening NL21ABNA0409851469 van het Matchservices trustfonds. Op uw bankafschrift wordt de volgende informatie vermeld met betrekking tot de betaling:

Stichting Derdengelden Matchservices
Klantnummer
Transactiedatum en tijd
Reserveringsnummer
Matchservices met betrekking tot bijvoorbeeld VillaMatch

Matchservices is in overeenstemming met de wet- en regelgeving door de DNB (De Nederlandsche Bank) voorgeschreven.

Missie

Uw vakantie moet dezelfde luxe en hetzelfde comfort bieden als thuis. Villa-Match draait om het vinden van prachtige villa’s, in de meest adembenemende plaatsen, zodat u gegarandeerd een perfecte vakantie heeft.

Onze luxe villa’s zijn volledig uitgerust en bieden overvloedig privacy. Of u nu voor een luxe penthouse, loft, appartement of mooie villa met privé zwembad kiest, Villa-Match zorgt ervoor dat u zich thuis voelt. Door het huren van een luxe accommodatie via Villa-Match, kiest u voor de perfecte villa, uw perfecte match.

Wij geloven in een gezonde manier van zaken doen met jonge ambitieuze ondernemers en villa-eigenaren. Door nauw samen te werken, versterken we dit mooie creatieve concept.

Visie

Villa-Match.com is een informatieve en gebruiksvriendelijke website. Wij garanderen dat het aanbod dat u hier vindt hetzelfde comfort en dezelfde luxe biedt als u thuis ervaart. Ons doel is om onze klantenkring, die alleen de hoogste kwaliteit van service en ambiance verwacht, te dienen met een zorgvuldig geselecteerd aanbod van exclusieve vakantiehuizen, op de meest adembenemende plekken in de wereld.

SAM-EN B.V. is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem onder het registratienummer 61847232.

Stiching Derdengelden Matchservices is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Arnhem onder het registratienummer 62150650.