Villa-Match biedt haar klanten een aantal mooie aanvullende diensten. Hieronder een greep uit de mogelijkheden. Wilt u een van deze specials bij uw villa boeken? Neem dan contact met ons op.

 

Jacht

http://www.saintbarthservices.com/

De Mangusta 108 is een van de meest populaire luxe superjachten. Four Friends heeft een sportief karakter en combineert hoge prestaties met de personalisatie en het comfort van een traditionele motorjacht. De Mangusta 108 heeft een smaakvol interieur en is volledig gerenoveerd met een pluche crèmekleurige uitstraling om een luxe en ontspannen sfeer te creëren. Charter van de Mangusta 108 Yacht en breng een paar dagen met vrienden en familie door op zee. Prijs op aanvraag.

Butlerservice

Villa-Match biedt samen met The International Butler Academy professionele butlerdiensten; ervaren butlers met kennis van hoge sociale etiquette om aan de maatstaven van uw villa – evenals de behoeften van uw huurders – te voldoen. Bent u geïnteresseerd in onze butlerservices? Neem dan contact met ons en laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn.